Kunnossapitosopimuksista tuntitöihin

Kauttamme saatte juuri teille sopivimman ratkaisun kunnossapitotöihin. Kunnossapitosopimuksella toteutamme tarvittaessa koko tehtaan laitekannan kunnossapidon, huollot ja korjaukset sekä varaosa- ja materiaalihankinnat. Huoltosopimuksella voimme kattaa haluamanne osan laitteidenne huollosta.

Teemme huoltosuunnitelman yhteistyössä kanssanne, ja seuraamme sen toteutumista ja vaikutusta tuotannon käyntiasteeseen kunnossapitojärjestelmän kautta. Saatte kaikki varaosat ja töissämme tarvittavat materiaalit kauttamme kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme mielellämme myös erilliset projektit kokoluokasta riippumatta.

Huollot, vianhaku, korjaukset ja asennukset

Muutamia mainitaksemme, suoritamme teollisuuden kunnossapitotöitä mm. seuraavilta aloilta:

sähkötyöt

mekaaniset asennukset

hitsauskonehuollot ja asennukset

pienkonekorjaukset

nostoapuvälineiden tarkistukset

teollisuusautomaatio

putki- ja verkostotyöt

rakennustyöt

ilmastointihuollot ja asennukset

nosturihuollot

Joustava pienkonekorjaus

Palvelu tulossa keväällä 2021! Teemme pienkonekorjauksesta helppoa. Saatte halutessanne vaihtolaitteen tarkastusten, huollon ja korjauksen ajaksi. 

Teollisuuslaitoksen energiaremontti

Palvelu tulossa keväällä 2021! Parannamme tuotantonne kannattavuutta nykyaikaisilla säästävillä ja kestävän kehityksen periaatteen mukaisilla ratkaisuilla. Maksuton kartoitus kertoo teille, millä toimenpiteillä saatte vapautettua resursseja mm. tuotannon ja markkinoinnin käyttöön.

Led-valaistustyöt

Palvelu tulossa keväällä 2021! Toteutamme valaistusremontit avaimet käteen -periaatteella. Valaistusremontissa paranevat energiansäästön lisäksi tuottavuus, turvallisuus ja viihtyvyys. Laskemme takaisinmaksuajan, jonka toteumaa seurataan. 

Aputoiminimemme Puhku toimii yhteistyössä Bosch Termotekniikan kanssa. Sertifioituina Bosch Lämpömestareina voimme toimittaa teille laadukkaat Bosch-lämpöpumput asennettuna kuuden vuoden takuulla. Palvelemme sekä yrityksiä että kotitalouksia.